3 zile cu Dumnezeu. Day 3

20130821_102427

Astazi din nou somnoroasa la culme mi-am facut cafeluta si fara prea mult sa stau pe ginduri am mers pe plaja.

Intreaga zi am petrecut-o inconjurata de sute de oameni, majoritatea aveau scopul sa se odihneasca, unii ca sa se distreze iar altii ca sa mai vinda ceva, „slatkaia kukuruza, krevetki, samsa, salionaia riba!”se auzea din 5 in 5 minute si in pofida acestui lucru eu eram la plaja cu Dumnezeu. Eram doar eu si El.

Am citit si rasfoit cartea Marcu de 2 ori. Eram uimita de repeziciunea evenimentelor inscrise in aceasta carte si deasemenea de minunile facute de Isus.

I-am multumit din nou lui Dumnezeu pentru diferite maruntisuri din viata mea si din calatoria aceasta.

Am savurat cafeluta.

Am admirat marea linistita si am incercat sa sorbesc fiece picatura din acest moment. Vroiam sa ma bucur caci cine stie cind voi mai petrece asa timp frumos dis-de-dimineata in prezenta Domnului.

Acum inteleg deplin ca aceasta este metoda cea mai potrivita de a petrece timpul meu cu Domnul pe care inima mea pur si simplu o adora.

Ce minunate 3 zile cu Domnul am avut.

2 gânduri despre „3 zile cu Dumnezeu. Day 3

    1. Într-adevăr momentele petrecut cu Creatorul sunt pentru mine cele mai preferate momente din zi. Atunci sunt eu însumi, învăț sa-L cunosc pe Isus mai mult, sunt eliberata de durere și sunt re-umpluta cu multa bucurie.

      Apreciază

Lasă un comentariu