Ziua Mulțumirii

Pornind de la sărbătoarea de Thanksgivings day care se sărbătorește cu mult pafos, mult curcan alături de întreaga familie în SUA  eu și soțul meu am creat o tradiție în familia noastră.

Cei din SUA știu cum să fie mulțumitori. Știu să spună mulțumesc, știu să aprecieze oamenii dragi, (ei bine excepții sunt oriunde…) dar zic că noi ca și națiune avem nevoie sa învățăm acest lucru mai mult, și mai profund. De la a spune mulțumesc ca un simplu cuvînt rostit din dorința de a demonstra cuiva din jur ceva și pînă la Mulțumescul spus din adîncul inimii în cele mai banale situații ale vieții este cale lungă.

Eu mă impun să spun acest cuvînt din adîncul inimii, începuturile întotdeauna sunt grele, dar vreau să învăț aceasta disciplina.  Noi ca și popor suntem destul de nemulțumitori. Uităm să spunem acest banal cuvînt, iar tradiția aceasta de Thanksgivings day trebuie cumva de transferat pînă în casele muritorilor din Moldova. De astăzi înainte în casa noastră vrem să avem această tradiție. Asa am decis împreună cu soțul meu. Ziua Mulțumirii- pentru a învăța să fim mulțumitori. Mai întîi de toate noi doi, apoi și copilașii noștri, dacă Domnul ni-i va da.

Și iată, cu creativitate am început cu 2 săptămîni înainte să fac totul cît mai frumos posibil. Am creat o ghirlandă din frunze, care sper că o voi păstra pentru acele zile cînd copii mei o vor atîrna entuziasmați pe perete.

image

Pe ici pe colo am pus lumînări cu mesaje. Iar pe perete am creat un plic în care eu și soțul meu vom scrie zilnic lucruri pentru care suntem mulțumitori. Atitudinea de mulțumire se învață.

image

„Ce are fi dacă astăzi te-ai trezi doar cu lucrurile pentru care ieri i-ai mulțumit lui Dumnezeu? „

image

Și cum ai putea să-ți colorezi viața într-o lună atît de ploioasă, posomorîtă și tristă?

image

 Aștept acum cu nerăbdare perioada cînd voi împodobi apartamentul cu ghirlande si lucruri de Crăciun. Abia aștept!!!!!!!!!

Sunt foarte entuziasmată!!!!

Foarte….!!!

Reclame

3 gânduri despre „Ziua Mulțumirii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s